Select Page

Naam boven alle namen

Het verhaal van een Bijbels archeoloog met joodse achtergrond,
die de kracht van de naam van Jezus leert kennen.

Jarenlang is Jennifer Guetta op zoek gegaan naar de waarheid achter de Bijbel. Ze heeft opgravingen gedaan op de mooiste plaatsen in Israel, waaronder Megiddo en Jerusalem. Maar op een dag wordt ze aangevallen door duisternis en ontdekt ze dat er een onzichtbare wereld is. Ze probeert allerlei namen en new age technieken om los te komen, maar niks werkt, tot dat ze de naam van Jezus aanroept. Voor haar ogen, ziet ze de duisternis vluchten voor de naam van Jezus. En toen vroeg ze zich af: “Wie is Hij, dat Zijn naam zo veel kracht heeft na 2000 jaar?” En toen maakte ze de grootste ontdekking ooit: Jezus leeft, is de Messias van Israel en Zijn Naam is boven alle namen.

In deze lezing vertelt ze haar persoonlijk getuigenis en hoe ze de naam van Jezus heeft geroepen en is bevrijd. Daarnaast vertelt ze hoe ze ontdekte waarom Zijn naam anders is dan andere namen en wat er zo krachtig is aan zijn naam in de geestelijke wereld. Ook spreekt ze over autoriteit in de naam van Jezus, de betekenis van Zijn Hebreeuwse naam Yeshua, Zijn naam door de geschiedenis heen en in verschillende talen, de Heiligheid van zijn naam en Zijn naam groot maken.

Leer de kracht van de naam van Jezus kennen… van een archeoloog met joods achtergrond.

 “Daarom heeft God Hem ook bovenmate verhoogd en heeft Hem een Naam geschonken boven alle naam, opdat in de Naam van Jezus zich zou buigen elke knie van hen die in de hemel, en die op de aarde, en die onder de aarde zijn, en elke tong zou belijden dat Jezus Christus de Heere is, tot heerlijkheid van God de Vader.” 

– Filippenzen 2:9-11

Lezing details:

Preek/lezing in het Nederlands of Engels. Korte versie: 20-40 minuten, Lange versie: 60-80 minuten.
Wilt u deze lezing reserveren? Klik de link hieronder en vul het formulier in!